Verboden. (22) / Wraak D’66

Staatssecretaris Van der Laan gaat het uitzenden van amusement door de publieke omroep verbieden. Daar zal de maatschappij flink van opknappen. In ieder geval minder kijkers, dus minder reclameinkomsten, dus meer belastinggeld voor de publieke omroep. Het wordt tijd dat dit soort lieden niet langer op het paard getild wordt tijdens een kabinetsformatie maar gewoon door de kiezers worden gekozen. En overigens kunt u op 1 juni ook nog tegen de Europese Grondwet stemmen.

7 gedachten over “Verboden. (22) / Wraak D’66

 1. En terrecht zo’n verbod!
  Nederland gaat ten onder aan lol en amussement, ik wil documantaires zien. Onder andere over hoe de politieke partijen ons kikkerlandje naar de kl*ten helpen.
  Ook fijn een (van burgers??)onafhankelijke “kijk-leiding”.
  Ik ben benieuwd wanneer nu eindelijk het wettelijke verbod op lachen ter sprake komt. Enig idee hoeveel (arbeids-) tijd verloren gaat met lachen?? ๐Ÿ˜ฆ

 2. ja geef mij maar mijn dicovery channel terug, en haal al die geile wijven met die o6 maar vd buis, die verzieken de maatschappij al veel te veel,..
  gooi die bende maar lekker naar de mol ofzo,……
  net zoals tmf, wie de jeugd een zieke geest geeft, oprotten ermee!!!!!

 3. ik weet nog in mijn vorige leven, toen alles nog veel beter was grinzzzz toen was er alleen maar 1 gevaar, en dat kregen we maar niet verboden, terwijl dit wel had gemoeten dit dus
  nou wie weet ,…. ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s