Auto te water.

Natuurlijk heeft ook u de educatieve filmpjes op TV wel eens gezien waarin wordt uitgelegd hoe u in alle rust moet blijven wachten op het wassende water en u strategisch gebruik kunt blijven maken van de luchtbel als u met uw auto het water in gereden bent. Pas als de binnendruk en de buitendruk op de portieren niet te veel meer verschilt kunt u met enige kans van slagen een poging wagen deze te openen en vervolgens borrelt u dan vrolijk naar het wateroppervlak. In zwembaden worden ook wel cursussen georganiseerd waarbij u zich in deze handigheid kunt bekwamen. Maar in het echt is het veel mooier.

Een gedachte over “Auto te water.

  1. Dit heb ik nu inmijn log gezet;
    Kijk even bij Fransamsterdam! Die heeft dit filmpje staan en laat dit nou mijn allergrootste nachtmerrie zijn? Ik heb er een tijdje geleden van gedroomd enmoet er echt niet aan denken dat het me gebeurd met die twee kleintjes achterin de auto!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s