Yeti 8.


Deel 8 uit de Yeti-serie, Jungle Swing, is van een verheugend niveau. De eenvoud is bekend, u kunt ook deze aflevering met alleen de linkermuisknop spelen, en de irritatie neemt exponentieel toe wanneer het weer even niet wil lukken met als onvermijdelijke gevolg dat u en ik weer overnieuw beginnen om het nog beter te doen. Registreren en inloggen is tegenwoordig vereist, nog even en ze willen geld van u hebben. Dat zal dan wel het definitieve einde betekenen. Bent u een kei in dit soort spelletjes, log dan in met gebruikersnaam: fransamster en wachtwoord: gast anders kom ik nooit in de top 1000. Op dit moment heeft nummer 1000 een score van 423. Veel plezier.

via

Een gedachte over “Yeti 8.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Yeti 8.


Deel 8 uit de Yeti-serie, Jungle Swing, is van een verheugend niveau. De eenvoud is bekend, u kunt ook deze aflevering met alleen de linkermuisknop spelen, en de irritatie neemt exponentieel toe wanneer het weer even niet wil lukken met als onvermijdelijke gevolg dat u en ik weer overnieuw beginnen om het nog beter te doen. Registreren en inloggen is tegenwoordig vereist, nog even en ze willen geld van u hebben. Dat zal dan wel het definitieve einde betekenen. Bent u een kei in dit soort spelletjes, log dan in met gebruikersnaam: fransamster en wachtwoord: gast anders kom ik nooit in de top 1000. Op dit moment heeft nummer 1000 een score van 423. Veel plezier.

via

Een gedachte over “Yeti 8.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s