Verboden. (28)

Wie kent niet Thomas van Slobbe, directeur van de Stichting Waarde (bekend van de sprookjesachtige subsidies en het geflopte allochtonen-smulbos). Hij heeft een boek geschreven en wil dat wandelaars in de bossen van de paden afgaan om de natuur beter te beleven en verliefde paartjes moeten na zonsondergang in de maneschijn kunnen lopen. Hiertoe zouden verbodsborden in bossen moeten worden verboden. Volgens Staatsbosbeheer, waar ze kennelijk verder ook geen flikker te doen hebben, is het probleem echter dat als je geen verbodsborden plaatst dat je dan borden moet gaan plaatsen om aan te geven dat iets wél mag, want anders, zo is gebleken, blijven de mensen uit zichzelf op de paden lopen! Het komt waarschijnlijk nooit meer goed in dit land.

Een gedachte over “Verboden. (28)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Verboden. (28)

Wie kent niet Thomas van Slobbe, directeur van de Stichting Waarde (bekend van de sprookjesachtige subsidies en het geflopte allochtonen-smulbos). Hij heeft een boek geschreven en wil dat wandelaars in de bossen van de paden afgaan om de natuur beter te beleven en verliefde paartjes moeten na zonsondergang in de maneschijn kunnen lopen. Hiertoe zouden verbodsborden in bossen moeten worden verboden. Volgens Staatsbosbeheer, waar ze kennelijk verder ook geen flikker te doen hebben, is het probleem echter dat als je geen verbodsborden plaatst dat je dan borden moet gaan plaatsen om aan te geven dat iets wél mag, want anders, zo is gebleken, blijven de mensen uit zichzelf op de paden lopen! Het komt waarschijnlijk nooit meer goed in dit land.

Een gedachte over “Verboden. (28)

  1. Moeten ze de allochtonen ook vervoersmogelijkheden bieden om naar dat bos te kunnen komen.. een bosbus een optie 😉 Als je bijvoorbeeld kijkt hoever de mensen van het asielzoekerscentrum Ermelo (ligt dus ver buiten Ermelo bij Horst aan het strand) moeten lopen naar een winkel, dan kan ik me voorstellen dat ze geenzin hebben in een wandeling naar het bos daar, waar je buiten de bospaden kans loopt op hondenstront onder je schoenen.
    Tja misschien een gedachtenkronkel… maar het kronkelt tenminste nog 😛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s