Politie op jacht.

Jagen is een sport waarbij de deelnemers er bijna alles voor over hebben om het nagejaagde in handen te krijgen. Het is een nietsontziende bezigheid en het doel heiligt de middelen. Nu de politie de jacht heeft geopend op mensen die winkelwagentjes hebben gestolen bij Ikea in Amsterdam, zou men dan ook verwachten dat de situatie in de Bijlmermeer grimmig, verward en chaotisch is. Niets is echter minder waar, de politie heeft tientallen winkelwagentjes gezien en wacht voorlopig duimendraaiend op het bureau af tot ze worden ingeleverd.

2 gedachten over “Politie op jacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s