Donner toch geschift.

Konden we in het vorige logje nog enig begrip opbrengen voor PHD, dat is nu al weer verleden tijd. De Tweede Kamer heeft onbegrijpelijkerwijs ingestemd met het voorstel van Piet Hein om het Openbaar Ministerie de bevoegdheid te geven geldboetes en taakstraffen tot 180 uur op te leggen, zonder dat daar een rechter aan te pas komt, nota bene voor misdrijven waar straffen op staan tot maximaal 6 jaar. Daarmee wordt de rechtsstaat op een essentiëel punt omver geworpen. Moet Piet Hein ook niet meer zeuren als gewone burgers schijt hebben aan
die rechtsstaat.

Een gedachte over “Donner toch geschift.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s