12 gedachten over “Wanadoet het weer.

  1. Nou, ik zie overal weer plaatjes dus het zal wel weer opgelost zijn. Hebben ze wel errrrug lang over gedaan. Ik gebruik gelukkig FF, dan zie je geen kruisjes, maar gewoon niks. Dan valt het niet zo op en lijkt het minder erg 😀

  2. Ik heb er bij PT wat over gelezen.. heb me er verder ook maar niet in verdiept. Moet wel wat bedenken op het doorlinken… vind het niet erg als men plaatjes overneemt.. doe ik ook, maar ik upload ze wel naar mijn eigen opslag…. en ik link ook weleens iets door vanaf google.. vooral als het nieuws betreft.

  3. Deepnet ken ik niet, zal ik ook eens bekijken. Voor RSS gebruik ik bloglines. Ik vind het niet zo belangrijk, maar wil het toch wel hebben, en het voordeel van bloglines is dat het niet afhankelijk is van je computer.

  4. Deepnet??? Rss??? Bloglines?? Je hebt hetnu over dingen waar ik geen verstand van heb 😦
    Ik ga mijn foto’s zien te redden.. weer wat knutselen in Ulead.
    Gezellig even bij je op bezoek geweest te zijn 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s