7 gedachten over “Mededeling.

 1. @ ooooh da’s handig….
  In Win2K kan het ook met start (je weet wel de knop warmee je afsluit)
  vervolgens programma’s
  dan bureau accesoires
  dan systeemwerkset
  dan speciale tekens
  Je weet niet wat je overkomt, hele ritsen van rare tekens (het lijkt wel spijkerschrift soms!)
  alt+0174 = ®
  alt +0128 = €
  alt+0169 = ©
  Gewoon even proberen en je wordt er vanzelf handig mee 😉 ( is gedaan met de toetscombi ; (puntkomma en rondehaak sluiten)

 2. Zo leer je hier ook nog eens wat. 😀 Een kennis van me heeft een apestaartje ergens in een wachtwoord staan en die toets gaf er de brui aan, dus kon ie niet meer inloggen. Ik wist wel hoe het ging, maar moest toch ff het nummer opzoeken. Kon het hem ook niet mailen, want hij kon z’n mail ook niet in. Zodoende.

 3. Wat ook kan: ga naar:
  Alle programma’s –
  bureau accesoires –
  toegankelijkheid –
  schermtoetsenbord.
  Dan kun je met je muis ALLE toetsen bedienen…
  Voor @ = SHFT aanklikken en dan zie je de @ al staan op de 2e rij links boven naast de !
  Groet,
  Harry 8)

 4. Dus je hoeft alleen maar naar alle programma’s te gaan en dan naar bureau-accesoires en dan naar toegankelijkheid en dan naar schermtoetsenbord en dan shift aanklikken en dan zie je @ al staan op de 2e rij links boven naast de ! in plaats van dat je helemaal ALT+64 doet? It’s amazing! 😀

 5. Dus je hoeft alleen maar naar alle programma’s te gaan en dan naar bureau-accesoires en dan naar toegankelijkheid en dan naar schermtoetsenbord en dan shift aanklikken en dan zie je @ al staan op de 2e rij links boven naast de ! in plaats van dat je helemaal ALT+64 doet? It’s amazing! 😀

 6. Leuk, maar Alt+64 werkt niet in alle programma’s in web log wel, maar als je moet inloggen in andere @@@ (das 3x ALT 64) programma’s niet. Dan is de (invaliden) schermtoetesenbord WEL een hulp… maar ja blijf maar ALT 64 intoetsen.. werkt het – dan werkt het – zoniet zie: bovenstaande (welgemeende) tip! 8)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s