PHD houdt niet op.

PHD maakt het wel erg bont de laatste tijd. Nu heeft Piet-Hein op zijn studeerkamer, die zich op astronomische afstand van de werkelijkheid moet bevinden, weer een wetsvoorstel in elkaar geknutseld, dat het mogelijk maakt om van jonge criminelen die hun boete niet betalen, de scooter af te pakken en die te verkopen om uit de opbrengst de boete te voldoen. Het Hele Kabinet, kennelijk ook niet gehinderd door enige kennis omtrent de dagelijkse gang van zaken in Criminederland, heeft dit voorstel nog geaccepteerd ook. Excellentie! Moet er nu echt een hele nieuwe wet voor worden opgetuigd om over een paar jaar in een eerste evaluatie tot de conclusie te komen dat het de gemiddelde jonge crimineel helemaal geen ene moer interesseert dat u zijn gestolen scootertje heeft verpatst?

11 gedachten over “PHD houdt niet op.

  1. lekker bijdehand 😉 , ben ook 8 jaar bij de luchtmacht geweest, ben ikkie nu ook Excellentie? was op 801 sqn op de peel en daarvoor in duitsland bij het 327 sqn goldbeck… tja en en nu op een helpdesk.. en hiero aan het bloggen, ga zo door frans 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s