Reünie Adelbert College Wassenaar.

Zaterdag 23 april vond de reünie plaats ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het Adelbert College in Wassenaar. In de school waren diverse uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Door het bijzonder fraaie weer en het in het gehele gebouw geldende rookverbod trokken deze activiteiten nauwelijks enige aandacht. De biertap op het achterplein was redelijk bevolkt en de fotograaf die was ingehuurd deed leuke zaken voor 6 euro per foto. Er waren meer dan duizend oud-leerlingen verwacht, maar meer dan enige honderden heb ik er niet gezien. Sporadisch kwam ik een oud-leraar tegen en het aantal jaargenoten van mij was op de vingers van één hand te tellen. De ‘After Reünie Party’ in Café Route 44 aan de Rijksstraatweg heb ik niet meer bezocht, hoewel men er bij dit bedrijf wel in geslaagd was het bier aanzienlijk goedkoper aan te bieden dan op de in beginsel toch niet commerciële reünie zelf. Ook hoefde daar geen 5 euro entree te worden gedokt. Wie toch nog wat foto’s wil zien kan hier terecht.

6 gedachten over “Reünie Adelbert College Wassenaar.

 1. morgen frans, ben je er nog niet? waar hang jij nou uit?
  ik zie je al een paar daagjes niet 😦
  heb je geen internet? busy? laat ff wat horen als je dit leest,
  ik heb al een paar dagen je raad nodig 😉
  ik wil namelijk weten, wat nou beter is,..
  een naam gebruiken wie je amper bij google ziet, zodat men dan als men het zoekt, bij dat uit komt,
  of is het beter iets te gebruiken waar bijv een miljoen van is, opdat je weet dat er veel interesse naar is?
  dit is ivm het benoemen van een webje namelijk 😉
  nou ja ik hoor het nog wel
  hoop dat alles goed gaat aan die andere kant
  groetjesssssssss

 2. ow hehe had al een gezochtlogje geplaatst,
  wou gewoon ff weten of je wel okay was 😉
  ja dus, hehe weer eentje boven water , nog 2 te gaan 😀
  fijne koninginnennacht en dag 😀

 3. Nog even antwoord op je vraag van 28 april Bluelady. Als je een naam neemt die veel voorkomt, kom je heel moeilijk bovenaan, krijg je waarschijnlijk meer bezoekers die jou niet zoeken maar mensen die je zoeken vinden je niet zo makkelijk. Als ik tegen een stel Amerikanen zeg dat ze moeten zoeken naar frans amsterdam zonder separation vinden ze me op zeker, maar er zijn nauwelijks mensen die zomaar fransamsterdam intikken op google. Het is dus maar net wat je wilt. Overigens is het wel een hele prestatie om met blue lady bovenaan te komen. 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Reünie Adelbert College Wassenaar.

Zaterdag 23 april vond de reünie plaats ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het Adelbert College in Wassenaar. In de school waren diverse uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Door het bijzonder fraaie weer en het in het gehele gebouw geldende rookverbod trokken deze activiteiten nauwelijks enige aandacht. De biertap op het achterplein was redelijk bevolkt en de fotograaf die was ingehuurd deed leuke zaken voor 6 euro per foto. Er waren meer dan duizend oud-leerlingen verwacht, maar meer dan enige honderden heb ik er niet gezien. Sporadisch kwam ik een oud-leraar tegen en het aantal jaargenoten van mij was op de vingers van één hand te tellen. De ‘After Reünie Party’ in Café Route 44 aan de Rijksstraatweg heb ik niet meer bezocht, hoewel men er bij dit bedrijf wel in geslaagd was het bier aanzienlijk goedkoper aan te bieden dan op de in beginsel toch niet commerciële reünie zelf. Ook hoefde daar geen 5 euro entree te worden gedokt. Wie toch nog wat foto’s wil zien kan hier terecht.

5 gedachten over “Reünie Adelbert College Wassenaar.

 1. ow jee, zo te horen had je dus beter niet hoeven gaan.
  baalde je? was je verwachting van tevoren misschien te groot?,
  ik had het ooit, met school ik had opgehoest om na 20 jaar een reunie te houden, alles tot in de kruiken verzorgd, en toen zat ik op die dag zelf onverwachts in het buitenland,
  daar ging een half jaar voorbereiding,
  ik had alle 26 terug kunnen vinden, maar daar zat heel wat tijd en geld in het voor elkaar te krijgen ,..en toen ik terug kwam had iedereen alleen maar leuke ervaringen gehad, dus kon ik helemaal wel janken haha had liever gehoord dat ik niks gemist had 😕

 2. ow hehe had al een gezochtlogje geplaatst,
  wou gewoon ff weten of je wel okay was 😉
  ja dus, hehe weer eentje boven water , nog 2 te gaan 😀
  fijne koninginnennacht en dag 😀

 3. Nog even antwoord op je vraag van 28 april Bluelady. Als je een naam neemt die veel voorkomt, kom je heel moeilijk bovenaan, krijg je waarschijnlijk meer bezoekers die jou niet zoeken maar mensen die je zoeken vinden je niet zo makkelijk. Als ik tegen een stel Amerikanen zeg dat ze moeten zoeken naar frans amsterdam zonder separation vinden ze me op zeker, maar er zijn nauwelijks mensen die zomaar fransamsterdam intikken op google. Het is dus maar net wat je wilt. Overigens is het wel een hele prestatie om met blue lady bovenaan te komen. 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s