Genaaid door de NS.

De NS is feitelijk nog steeds min of meer monopolist en mag de prijzen niet lukraak verhogen. Maar daar hebben ze weer wat op gevonden. Een retourtje biedt dezelfde vervoersrechten als twee enkele reizen, maar is goedkoper. Dus willen ze nu het retourtje gewoon afschaffen en de reiziger dwingen twee enkeltjes te kopen. Dan verhoog je je tarieven niet en word je toch duurder. Een aantal jaren geleden is ook het avondretourtje al uitgerangeerd. Dat was zogenaamd te ingewikkeld voor de reiziger. Stelletje leugenaars zijn het. Reizigersvereniging Rover, toch al niet een toonbeeld van strijdvaardigheid, zou natuurlijk furieus moeten reageren en de Minister om opheldering moeten vragen, maar nee hoor. Men is ‘teleurgesteld’ en dat is het. Dus daar hoeft u ook geen lid van te worden. Overigens kunt u op 1 juni nog tegen de Europese Grondwet stemmen. Misschien krijgt de Nederlandse regering dan nog eens iets te zeggen over het aantal treinen dat over de door ons allen duur betaalde HSL-lijn gaat rijden. Want als het aan de Fransen ligt wordt de lijn al uitgekleed voordat hij opgetuigd is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s