Kaartje NS goedkoper?

Het blijft zwaar kut problematisch met het openbaar vervoer. Zagen wij eerder vandaag dat het GVB niet kan rijden, nu wordt weer duidelijk dat de NS niet kunnen rekenen. Volgens het onderstaande bericht

zal door belangwekkende regelgeving het aantal zwartrijders per dag verminderen met 4000 tot 6000. Dus van 10.000 tot 6.000. Dat is een vermindering van 40% en niet zoals in het bericht staat 20%.
Fransamsterdam kan nog wel rekenen en constateert dat als de conducteurs hun werk eens gaan doen er dus 365 x 6000 x 35.- euro per jaar te vangen is. Dat is ruim 76 miljoen euro. Zou het treinkaartje nu voor de braaf betalende reiziger goedkoper worden? Fransamsterdam voorspelt: Nee.

Een gedachte over “Kaartje NS goedkoper?

  1. NS gaat haar intercitytreinen pimpen, ipv dat geld te gebruiken om de prijs van een treinkaartje (30,-euro retour eindhoven-amsterdam!!!) te verlagen… NS kan niet eens nadenken, laat staan procenten berekenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s