Adobe Photoshop gratis.

Iedereen zit maar te Photoshoppen terwijl dat programmaatje toch een dikke € 1000.- kost. Waar doet iedereen dat toch van? Uitsluitend uit pure nieuwgierigheid zou Frans wel eens willen weten of er wellicht ook nog alternatieve methoden zijn om dit programma te installeren.

8 gedachten over “Adobe Photoshop gratis.

  1. op kopfoto’s.web-log.nl staat een link waar je een 60 dagen durende try-out kunt downloaden. Dat is best lang gebruik maken van het programma. Heb zelf nog iets van 20 dagen over ofzo. Daarna weet ik het niet. Misschien lukt het om opnieuw de try-out weer te downloaden door wat gegevens te wijzigen? De meeste programma’s circuleren trouwens ook gewoon illegaal over het web. Beetje zoeken en meestal lukt het wel. Dan kun je trouwens ook gewoon nog kazaa proberen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s