Kut NS

Frans heeft vanavond zijn tijd gevuld met het invullen van geld-terug-formulieren van de NS en hij heeft er bijna net zoveel in zitten vullen als zo vaak hij deze week met de trein is gegaan dus van hem kan dit bedrijf de Kanker krijgen. En nog liever mogen ze allemaal doodvallen. Zoals u ook al op AT-5 heeft kunnen zien overigens. Als iemand daar nog een bestandje van heeft houdt Frans zich aanbevolen.

13 gedachten over “Kut NS

  1. Met die man gebeurt waarschijnlijk niks. Die locomotief is een rangeerlocomotief/goederenlocomotief/radioloc. Ik denk dat deze locomotief nou word ingezet als radioloc wat betekent dat ie op afstand bestuurd word. Die man hou het verkeer tegen als deze locomotief met zijn nuclearie lading (stond op mijn site) de weg oversteekt. De locomotief geeft vanzelf een hoog piepsingaal af wanneer er iets in zijn weg zit dus die man gaat wel even opzij.

  2. Met die man gebeurt waarschijnlijk niks. Die locomotief is een rangeerlocomotief/goederenlocomotief/radioloc. Ik denk dat deze locomotief nou word ingezet als radioloc wat betekent dat ie op afstand bestuurd word. Die man hou het verkeer tegen als deze locomotief met zijn nuclearie lading (stond op mijn site) de weg oversteekt. De locomotief geeft vanzelf een hoog piepsingaal af wanneer er iets in zijn weg zit dus die man gaat wel even opzij.

  3. Met die man gebeurt waarschijnlijk niks. Die locomotief is een rangeerlocomotief/goederenlocomotief/radioloc. Ik denk dat deze locomotief nou word ingezet als radioloc wat betekent dat ie op afstand bestuurd word. Die man hou het verkeer tegen als deze locomotief met zijn nuclearie lading (stond op mijn site) de weg oversteekt. De locomotief geeft vanzelf een hoog piepsingaal af wanneer er iets in zijn weg zit dus die man gaat wel even opzij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s