Kansloze actie.

Het was een aandoenlijk gezicht om de douane in Hoek van Holland een heuse rontgen-container te zien installeren om de daders van de aanslagen in Londen in de kraag te vatten. Een dergelijke actie moet als tamelijk kansloos worden gekwalificeerd.
Het Handboek voor de Internationlale terrorist stelt immers in Hoofdstuk 17 glashelder dat als je op een eiland een bomaanslag hebt gepleegd het geen aanbeveling verdient om direct daarna met de overgebleven explosieven en je wapens zes uur lang op een ferry naar Hoek van Holland te gaan zitten.
Helaas wordt dit Hoofdstuk door de AIVD als uiterst weerbarstig ervaren en zal de vertaling uit het Arabisch dan ook nog wel even op zich laten wachten, zodat er toch een verklaring kan worden gevonden voor het feit dat honderden argeloze toeristen geheel moeten worden doorgelicht.

4 gedachten over “Kansloze actie.

  1. Ze willen de burgers gewoon een veilig gevoel proberen te geven. Maar eens te meer is nog maar eens duidelijk geworden: hoe streng de beveiliging ook is (Londense metro!), terroristen weten die toch wel te omzeilen… 😕

  2. Opvallend nieuws vandaag. De zus van Theo van Gogh denkt dat wanneer haar broer beter was beschermt (wat hij niet wilde!), hij niet was vermoord. Londen kan blijkbaar terrorisme niet uitbannen maar zusje Van Gogh heeft de oplossing bedacht!

  3. Hoe goed men ook z’n best doet, terrorisme is niet uit te sluiten. Toch moeten we ons niet laten leiden door angst; dat is nl. de slechtste raadgeven in in de kaart van de moslimterroristen.
    Als laatste: je hebt een leuke en mooie site.
    Groetjes, An. 8)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s