Panasonic FZ-30 in aantocht!!

De Panasonic FZ30 komt eraan! Met een lichtsterkte die loopt van F2.8-F3.7 en een brandpunt van 7.4 tot 88.8 mm is het vermoeden dat er een grotere, 1/1.8 inch (i.p.v. 1/2.5 bij de FZ20) sensor zal worden toegepast, waarbij dan het 35mm equivalent van de zoomlens gelijk blijft aan wat de FZ-20 nu heeft, te weten 36-432 mm.
De Panasonic FZ-30 op de Argentijnse site van Panasonic.
Op deze Deense Panasonic site zien we dat de oplaadunit nu ook geschikt is voor de FZ30, dus van een Hoax is waarschijnlijk geen sprake. De groothoek-voorzetlens voor de FZ30 heeft een diameter van 55 mm en is volgens de site vanaf 31 augustus leverbaar, zodat dat ook wel eens de introductiedatum van de FZ-30 zou kunnen zijn. Ook is in Argentinie een advertentie verschenen met afbeeldingen van de Lumix FZ-30

Een gedachte over “Panasonic FZ-30 in aantocht!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s