Iamsterdamned!!!!!!!!

Na omzichtig de nodige voorzorgsmaatregelen te hebben getroffen om een tijdige thuisreis te garanderen (u weet wel, de Spoorwegen…..) is Frans dan gisterenavond toch nog even afgereisd naar het IJ om getuige te zijn van een unieke combinatie van vuurwerk en muziek waarbij ook de schepen betrokken worden.
Om 22.00 waren er inderdaad heel in de verte wat vuurpijlen te zien die door de immense afstand nauwelijks een handbreedte boven de horizon uitkwamen. Wat 5 jaar geleden een dagelijks hoogtepunt van de festiviteiten was, is verworden tot een schandelijke wanvertoning die de moeite van het aanwezig zijn niet waard is en gerust de meest teleurstellende flop van het evenement tot nu toe genoemd mag worden. Om 22.17 kwam er gelukkig al snel een einde aan deze narigheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Iamsterdamned!!!!!!!!

Na omzichtig de nodige voorzorgsmaatregelen te hebben getroffen om een tijdige thuisreis te garanderen (u weet wel, de Spoorwegen…..) is Frans dan gisterenavond toch nog even afgereisd naar het IJ om getuige te zijn van een unieke combinatie van vuurwerk en muziek waarbij ook de schepen betrokken worden.
Om 22.00 waren er inderdaad heel in de verte wat vuurpijlen te zien die door de immense afstand nauwelijks een handbreedte boven de horizon uitkwamen. Wat 5 jaar geleden een dagelijks hoogtepunt van de festiviteiten was, is verworden tot een schandelijke wanvertoning die de moeite van het aanwezig zijn niet waard is en gerust de meest teleurstellende flop van het evenement tot nu toe genoemd mag worden. Om 22.17 kwam er gelukkig al snel een einde aan deze narigheid.

Een gedachte over “Iamsterdamned!!!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s