3 gedachten over “Jordaanfestival.

 1. Heb zeer genoeten van Jordaan festival.
  Maar de meisjes waren lief hier boven en het eten goed .Toch was er een prbleem.
  Had nog bonnen en voor het afgelopen was dacht ik nu gaan om iets teeten.Mis alles was gesloten.En Geld van de bonnen kreeg ik niet terug .Dat is iets wat ik niet begrijpt.Hoe kan je nu sluiten als het nog niet is afgelopen en men nog staat tezingen.En dan ook doet of dat normaal is .Dat vindt ik slecht geregeld.Het geld groeit niet op me rug of aan me boom voor me huis.Hoop volgend jaar dat dat beter is geregeld .
  Frederika.

 2. Inderdaad , Bonnen net zo’n goed idee.
  wij hebben behoorlijk verteerd op het festival. Blijven met een Halve bon over.
  Willen er best iets voor kopen, maar er is niets te koop voor een halve bon. (weg 1,25euro). dus alle toeristen die 1 glaasje cola willen hebben zullen altijd 3,75Euro kwijt zijn!!) Muziek TOP, Catering Slecht!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s