Leica D-Lux 2.

De geruchten van de afgelopen weken zijn juist gebleken, de Panasonic DMC-LX1 gaat nu ook door het leven onder de naam Leica D-lux 2.

De introductie op dpreview.com vindt u hier. De produktinformatie is afkomstig van de fabrikant, en de laatste zin: ‘When are you going to take the Leica D-Lux 2 into your world?’ kunt u naar onze mening dan ook wel lezen als ‘Why are you going to take the Leica D-Lux 2 into your world?’. Immers, gevreesd moet worden dat er technisch geen grote verschillen zullen zijn, en hoewel het een camera is met van alles erop en eraan, kunt u er dan ook op rekenen dat het belangrijkste bezwaar dat voor de DMC LX1 geldt -ruis, ruis, ruis- ook een euvel zal zijn van de nieuwe Leica. De conclusies uit de review van de Pana staan hier.

3 gedachten over “Leica D-Lux 2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s