Brand Laanstraat Baarn (‘binnenbrand’)

Aan het einde van de middag was er sprake van een binnenbrand in een pand aan de Laanstraat te Baarn. Zoals u kunt zien op een screenshot van de P2000 site werd de boel in allerijl tot drie maal toe opgeschaald. Tegen 17.00 uur zat Frans dan ook te popelen om zijn bureau te kunnen verlaten om nog wat fotootjes te maken. Het bleek inderdaad geen uitslaande brand en het heeft er alle schijn van dat de brandweerlieden een compliment moet worden gemaakt dat men dat stadium heeft kunnen voorkomen.

Nu heeft Frans op zijn nieuwe computer zowaar een 25-in-1 cardreader, maar als ik daar mijn SD-card in stop gebeurt er helemaal niks. Weet iemand hoe je zo’n ding aan de praat krijgt, want het juiste USB-kabeltje heb ik natuurlijk weer niet bij me. Anders moet er tot het weekend gewacht worden voor de foto’s.

2 gedachten over “Brand Laanstraat Baarn (‘binnenbrand’)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s