Giro 555

Nog even een berichtje over de hulp aan de tsunami-slachtoffers. Er is 4000 ton medicijnen naar het rampgebied gestuurd waar ze niet om gevraagd hadden, zo meldde vanavond een deskundige op de tv. Foei! En daar kunnen ze niks mee. Een kwart van die medicijnen, dus 1 miljoen kilo, moet direct vernietigd worden. Maar dat moet natuurlijk wel een beetje veilig en milieuvrindelijk gebeuren, dus dat is duur. Dat kost ongeveer 5 euro per kilo. Dus of u nog maar even 5 miljoen wilt bijstorten voor de meest acute hulp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s