Web-log Top 575 2005.

Dankzij John de Waal, bekend van detop50.web-log.nl hebben we een volledig overzicht van alle 575 web-logs die in 2005 in de Top-50 hebben gestaan. (gemeten vanaf april, maar kniesoor die daar op let)

Fransamsterdam is natuurlijk extra gelukkig met zo’n lijst. Niet alleen omdat hij op de 79e plaats staat, maar meer nog omdat er voor hem precies 1001 punten waren en het ultieme genot zit hem natuurlijk in het feit dat hij zich voor het hele jaar heeft genesteld tussen Nikky Hilton en de Kissing Girls.
Beter kun je niet plannen!

5 gedachten over “Web-log Top 575 2005.

  1. Het is inderdaad wel jammer dat het pas vanaf april gemeten is. In januari stond mijn weblog een aantal keren in de top 50 zodat ik ongetwijfeld meer punten zou hebben gehad. Nu kwam ik terecht op plaats 486.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s