Sneu.

Het is bijzonder sneu om te zien hoe de veranderingen in de maatschappij ook in het leven van de moderne student gruwelijk ingrijpen. In de tijd dat Frans nog studeerde was een dergelijke maatregel net zo ondenkbaar als het afschaffen van de aftrek van de hypotheekrente.
…1x studenten teveel…

Een gedachte over “Sneu.

  1. Ja, vroegah… Toen had je geen drempels, alleen maar kuiluh. Toen schaftte je met één hand, kon je met de ander nog wat keien verplaatsen. Toen had je geen hei-installatie, maar gebruikte je gewoon een stevige hamer. Vroegah…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s