Fransamsterdam koopt Italiaanse Bank.

In het afgelopen jaar heeft ABN-Amro topman Rijkman Groenink veel krediet opgebouwd -belangrijk in de bankwereld- door de overname van de Italiaanse bank Antonveneta. Op de keper beschouwd gaat het hier natuurlijk slechts om de aankoop van een oude gebruikte tweedehands bank, die pas na een lange en moeizame strijd tot stand kwam. Onder het motto ‘alles kan beter’ laat Fransamsterdam zien hoe het wel moet. De eerste foto toont het model, en de uitvoering vindt plaats in de kleur en kwaliteit leer zoals op de tweede foto is te zien. Schoenen uit voordat er gevoosd wordt, maar dat wist u al.

2 gedachten over “Fransamsterdam koopt Italiaanse Bank.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s