Bekijk het ruimteschip om 18.38

Het Noorden van het land valt vandaag weer niet in de prijzen zo lijkt het, maar in de rest van het land is het helder. Morgen wordt er in het hele land meer bewolking verwacht, dus wellicht voorlopig de laatste kans om een heus ruimteschip te zien overvliegen. Om 18.38 laag boven de horizon opkomend vanuit het west-zuid-westen, om 18.40.28 op het hoogste punt, 72°, dat is hoger dan u denkt, en om 18.41.13 verdwijnt hij op 50º in de schaduw. U heeft hier beslist geen telescoop voor nodig. Sommigen wellicht een bril of contactlezen, maar die heeft u dan waarschijnlijk al op of in. De gegevens gelden voor Amsterdam, voor het zuiden van het land komt hij wat hoger, in het noorden blijft hij wat lager, de tijden wijken niet wezenlijk af.

2 gedachten over “Bekijk het ruimteschip om 18.38

  1. Vedorie. Nog even en ik zie de hele week niets.
    Na dagen zwaar bewolkt, hadden we vanavond (en nu nog) zeer dichte mist.
    Morgen maar weer afwachten. 😦 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s