Surft u veilig?

De meeste pop-ups en sites die beweren dat ze wel eens even zullen checken of u en uw computer goed genoeg beveiligd zijn tegen allerlei gespuis zijn zelf niet te vertrouwen en plempen uw systeem meteen vol met allerlei ongewenste narigheid. Dan is het altijd leuk als je van een gerenommeerde provider een vergelijkbaar aanbod krijgt. In dit geval is het planet.nl die de indruk wekt uw zaakje eens grondig te inspecteren. Helaas. Het geheel bestaat slechts uit een infantiele vragenlijst en Fransamsterdam moet al bij de eerste meerkeuzevraag afhaken. Het goede antwoord staat er niet bij.

Fijn is ook de InHouse Service voor als het toch misgaat. U betaalt dan minimaal een jaar lang elke maand € 3.95 en als er een monteur moet langskomen kost dat slechts Hfl. 132.00 per uur! En mocht die er ook niet uitkomen, dan bent u alleen maar uw abonnementsgeld kwijt. Handig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s