Megaspoof come-back.

Het in bepaalde kringen niet onbekende Megaspoof is de afgelopen maanden uit de lucht geweest en de aankondigingen voor een come-back moesten steeds worden gewijzigd. Vandaag lijkt het dan zo ver te zijn, het conglomeraat van Volkomenkut, Totallycrap (momenteel down) en Zattevrienden wekken de boel weer tot leven onder de naam Supermegaspoof. Frans verwacht hier en daar nog wel wat aanloopprobleempjes na de lange comateuze periode en mensen die er nog nooit van gehoord hebben moeten eerst maar eens rondneuzen of het wel geschikt is voor hen. Maar HIER is ie!

Een gedachte over “Megaspoof come-back.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s