Garmin.

Frans is heel druk met het bestuderen van de gebruiksaanwijzing van zijn Garmin GPS60 en tot groot genoegen van een trouwe viervoeter moet er natuurlijk steeds gewandeld worden om te kijken of er weer een nieuwe functie is bijgeleerd.
Voor het invoeren van Waypoints waarvan ik de coordinaten niet weet gebruikt Frans multimap.com. Deze site geeft kaarten tot 1:5000, dat is prima, en tevens de coordinaten van het midden van de kaart, maar soms krijg je het punt waar je heen wilt niet precies in het midden, dus dan zit je er wellicht een meter of 20 naast. Het zou mooi zijn als je kon klikken op een bepaald punt en dat exact van dat punt dan de coordinaten werden gegeven. Weet iemand misschien zo’n kaart? Een lijst met de meer dan 5000 meetpunten waar de Rijksdriehoeksmetingen op zijn gebaseerd is hier te vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s