18% rendement per jaar.

Wijs en van Oostveen adverteren er vrolijk op los met hun Dutch Power Notes II. Kans op een rendement van 18% ’s jaars. Afgezien van het feit dat alleen voorbeelden worden gegeven voor de -voor rendement- noodzakelijke situatie dat alle vier de aandelen waarin belegd is op een bepaald moment gestegen zijn t.o.v. de aankoopkoers, valt het op dat men u aanspoort om snel in te stappen. Zo moet u na 1 februari transactiekosten betalen en bovendien is de inschrijving beperkt, zo wordt u gek gemaakt. Maar nu wil Frans weten waar de beperking van de inschrijving hem dan wel in zit. En daar kom je niet zo makkelijk achter. Op de site staat het niet, en een email adres vermelden deze heren, bekend van het pyramidefonds, ook niet.
Als u uw geld wilt toevertrouwen aan een bedrijf dat ook nog eens zit te springen om een beleggingsadviseur, een relatiebeheerder én een analist, dan moet u vooral hier zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s