Camiels…

De Hamas-beweging heeft een democratische verkiezingszege geboekt. Daar kan geen mens omheen. Natuurlijk laat het CDA het er niet bij zitten en Euro-knullo Camiel Eurlings heeft dan ook in een bollenboze bui al aangekondigd dat er terdege rekening mee moet worden gehouden dat er een krachtig signaal zal worden afgegeven door het God-allemachtige Europarlement en dat de Hamas-beweging een statutenwijziging zal dienen door te voeren want anders zwaait er wat! Zo is niet bij voorbaat ondenkbaar dat ter discussie zal worden gesteld dat uw en mijn belastinggeld nog langer aan deze terroristische organisatie zal worden gedoneerd. De Palestijnse gebieden schudden sinds deze mededeling op hun grondvesten. Camiel, Houzee!
gladjakker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s