Zo werkt het CDA.

Het CDA wilde eigenlijk alleen instemmen met een uitzending naar Afghanistan als het mogelijk zou zijn om daar iets aan opbouw te doen. In een 11 uur durende hoorzitting is wel duidelijk geworden dat dat een illusie is. Natuurlijk kan je wel proberen om er bijvoorbeeld een school neer te zetten, maar de eerste de beste onderwijzer die zich in de buurt vertoont en niet door de Taliban is geaccrediteerd, schieten ze binnen 5 minuten z’n kop eraf, zo wordt uit betrouwbare bron vernomen. Het CDA is echter niet voor één gat te vangen. Ze hebben iemand naar die hoorzitting gestuurd die zich wijs heeft laten maken dat ‘het brengen van een stukje veiligheid’ natuurlijk ook al als opbouw kan worden gezien. En die boodschap gaat deze verlichte geest nu overbrengen aan de fractieleden. Dat is nou politiek.

2 gedachten over “Zo werkt het CDA.

  1. Zou die flapdrol dan ook straks aan de achtergeblevenen gaan vertellen dat hun zoon /dochter het brengen van ‘veiligheid’ helaas met hun leven hebben moeten betalen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s