Arm Limburg.

Met gevoelens van vreugde hebben wij kennis genomen van het aftaaien van -hoe heette hij ook alweer- Boris Dittrich. Zijn partij en trawanten (PvdA en Groen Links) hebben het in Margraten (Limbabwe) ook al zo zwaar te verduren nu ze daar de kieslijst te laat hebben ingeleverd en niet mee mogen doen met de gemeenteraadsverkiezingen. Maar laten we het nu eens positief bekijken en vaststellen dat al dit geklungel toch een uitgelezen kans biedt voor Boris Dittrich om de eerste gekozen burgemeester te worden in feestelijk Margraten waar de actie tegen de hondenpoep ondanks alle narigheid gewoon doorgang vindt. Boris’ eigen partijgenoten kunnen hem daar in ieder geval voorlopig niet weer van zijn pluchen sokkel stoten en iedereen leefde nog lang en gelukkig.
Ze hebben daar zo te zien ook nog wel een paar plekjes voor vroegtijdig teruggekeerden van het mede door de D’66 kabinetsleden georganiseerde uitje naar Afghanistan en als hij het slim aanpakt en Bush nog een keertje langskomt is dat reuze goed voor zijn C.V.

5 gedachten over “Arm Limburg.

  1. Ik zie net op je teletekst de site nr. 550 Op naar de zon. Ik zou nog maar even niet richting Menorca gaan daar lijkt het wel of de poolwind is binnengewaaid. Brrrrrr. Janosh uit Ciutadella.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s