Albert Bolink.

Onze aloude naturist, discjockey en voornamelijk raddraaier is weer actief. Vermoedelijk verkeert hij momenteel in een vlaag van grootheidswaan en voelt hij zich gesterkt door de protesten tegen het afbeelden van Mohammed. Wat zou hij zelf graag zoveel aandacht krijgen. Wij helpen deze zielenpoot maar weer een beetje en publiceren in het kader van de vrije meningsuiting en vrije nieuwsgaring de email die Frans heden, de loftuitingen gaan naar Albert, in zijn mailboxje mocht aantreffen.

Beste Frans,

Helaas is er een klacht bij ons binnengekomen over jouw log. Het gaat hier om een foto van ene Dhr Bolink die zonder zijn toestemming geplaatst is. Onze algemene voorwaarden en de Nederlandse wet verbieden het om zonder toestemming van derde deze af te beelden. Gaarne verzoeken wij jou dan ook om binnen 24 uur deze foto te verwijderen. Dit op laste van sluiting van jouw log.

Met vriendelijke groet,

de web-log.nl helpdesk

De gewraakte foto kunt u overigens op een van Alberts talloze zieltogende weblogs aantreffen, te weten: hier. Oren dicht of geluid uit raden wij aan. Behalve natuurlijk de oren van de Buma/Stemra en zo. Fijne dag verder Albert.

Voor een vollediger kijk op deze trieste figuur raden wij u aan rustig een uurtje te googelen. Over het algemeen zal hetgeen u tegenkomt rieken naar een geexplodeerde beerput. Een van de nieuwste creaties van dhr. Bolink is, hoe kan het treffender, leukisanders.web-log.nl.

33 gedachten over “Albert Bolink.

 1. Heb je die idioot vorige week bij man bijt hond? Staat ie met een grijns in het crematorium in een bak met kunstheupen te graaien…. Nou Bolink ave salutem en ja jonge, je bent baanbrekend bezig… sterker nog, je bent te goed voor deze wereld, het wordt tijd dat je er af stapt…

 2. Eerste indruk:wat een scheld web.Tweede de vraag: wat is nou de bedoeling hiervan?
  Is deze web bedoeld voor emotionele selfkickers?

 3. Eerste indruk:wat een scheld web.Tweede de vraag: wat is nou de bedoeling hiervan?
  Is deze web bedoeld voor emotionele selfkickers?

 4. Sorry, ik had even niet goed opgelet. Er is al drie kwart jaar (dus 9 maanden) niet omgekeken naar, en gekeken in deze weblog. De ongefilterde emotionele inhoud is ook al niet de moeite van het bewaren waard. Dus opheffen deze verouderde warboel!

 5. Je schijnt Albert toch wel interessant te vinden anders had je er niet zolang aandacht aan besteed. En hoor meer aandacht je aan hem besteed des te beter voelt HIJ zich want HIJ krijgt aandacht. Frans je bent een Lutser!

 6. Je schijnt Albert toch wel interessant te vinden anders had je er niet zolang aandacht aan besteed. En hoor meer aandacht je aan hem besteed des te beter voelt HIJ zich want HIJ krijgt aandacht. Frans je bent een Lutser!

 7. aandacht mail dood en telefoon dood mobieldood
  vieze kerel ik gooi bij jou een bom in hengelo op je brommobiel met je gore taal doe je het met Jan ja he o ja las ook met kinderen toch !!!

 8. Die Albert Bolink uit hengelo is een zielig gefrustreerd en vies kereltje uit hengelo.
  Hij is wanhopig op zoek naar aandacht, en kalk daarom de hele dag door allerlei forums vol met zijn onzin en valt ongevraagt mensen lastig tijdens begrafenissen en crematies.
  Bij diverse forums heeft hij al een IP-ban, maar via een proxy weet hij dat weer te omzeilen.

 9. Nou Frans je hebt nu lang genoeg plezier van dit bovenstaande bericht gehad. Je mag het wel eens weghalen. Of ben je daar te lui voor? Je was wel zo flink om het bericht ooit te starten. Toedeloe: Albert

 10. Nou Frans je hebt nu lang genoeg plezier van dit bovenstaande bericht gehad. Je mag het wel eens weghalen. Of ben je daar te lui voor? Je was wel zo flink om het bericht ooit te starten. Toedeloe: Albert

 11. Onze dochter is overleden en deze man stuurt ongvraagd ons mail toe. Hoe hij in het bezit is gekomen van bepaalde mail?
  Enge man brr geen aandacht aan besteden, wij hebben de email doorgestuurd naar de ppolitie die zijn ervoor

 12. U had een klacht gezet via : Dennis
  vandun@home.nl 84.24.168.53
  23 juli 2010 at 10:58 am Nooit meer van Houtum!!!! En dan vraag ik U eerst beleefd wat Uw ervaringen zijn betreffende Monique van Houtum. Nog รฉรฉn opmerking over mij en ik zet de gehele correspondentie over U met Monique hier neer!!

 13. Hey Bolink, stuk verdriet dat je er bent, hoop dat je heel gauw van je eigen aangeboden diensten gebruik kan gaan maken. Bolink vraagt zich af wat de hele wereld toch tegen hem heeft ? Ja, dat krijg je he, met het IQ van een visstick of poffertje.(Vult u zelf maar in) Loser…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s