Frans winkelt analoog.

Vanavond was het koopavond en Frans heeft weer eens goed uitgepakt. Al wandelend door de winkelstraat viel het oog op een alleraardigst statiefje, dat buitengewoon geschikt is voor de Leica D-Lux. Het is, net als het toestel, een binnenzakformaatje, dus we konden het niet laten. Wel weer een rib uit het lijf, kwaliteit kost wat. € 4,95 bij de lokale fotospeciaalzaak.

Al babbelend met de eigenaar van de zaak kwam het onderwerp even op fotobewerkingsprogramma’s en Frans zag het licht al schijnen. Het drong inderdaad tot mij door dat je een produkt niet via het internet hoeft te kopen. Er zijn ook nog winkels.
Het einde van het liedje is dat Frans het programma Photoshop Elements 4.0, wat hier al zo vaak ter sprake is gekomen, heeft besteld in een fysieke winkel, gewoon bij een meneer die meteen een antwoord heeft als je een vraag hebt. Met een dag of tien is alles geregeld. Daar kan de hele pre-sales after-service help-desk van Adobe niet tegenop. Dus ook hier moesten we weer een emmer leeggooien, in dit geval € 100,00, maar als het niet werkt kan ik het teruggeven en het kost me dan in ieder geval geen zeeën van tijd en ergernis meer met het Adobe productie- verkoop- en reanimatieteam.
Met een licht voldaan gevoel terugkuierend kon Frans het niet verkroppen dat hij nog steeds geen kurkentrekker tot zijn beschikking had dus ook die moest er nog aan geloven en tenslotte heeft hij een Haut-Medoc aangeschaft om te kunnen verifiëren of de kurkentrekker naar behoren functioneert.

De opening van de Olympische Winterspelen verloopt zo te zien voorspoedig en geheel in aftandse stijl, hetgeen te verwachten viel nu het de deelnemers verboden is een website bij te houden. Het Olympisch Comite heeft in al haar onmetelijke wijsheid geoordeeld dat de deelnemers geen tijd hebben om zoiets vulgairs bij te houden.

Frans heeft zich na het bekend worden van deze maatregel teruggetrokken van deelname aan de wintermaratriathlon, wat natuurlijk erg jammer is voor de spanning, maar je moet ook anderen een kans geven.

7 gedachten over “Frans winkelt analoog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s