20 gedachten over “Dam Amsterdam.

 1. @Peter: Inderdaad. Ben blij dat ik en mijn camera de strijd weer ongeschonden hebben gestreden. Wat een stelletje gajes. En maar lullen over respect. Volstrekt onbegrijpelijk dat de alom aanwezige politie dit tuig gewoon hun gang laat gaan. Ik ben in een uur tijd geloof ik 20 keer bedreigd.
  De aanvankelijk aanwezige demonstranten hadden overigens, voor zover ik heb kunnen nagaan, geen kwaad in de zin, dat dient wel gezegd te worden.
  Maar dat zootje schorem wat zich later aandiende wil ik met genoegen hoogstpersoonlijk inmetselen in een zelfgeboude minaret.

 2. @Frans: Viel meej, ik ben 1x bijna van een paal afgetrokken, 2x bijna een klap voor me kop gehad en iets van 10x bedreigt. De volwassenen gedroegen zich prima maar die jongeren, toen ik vanavond ff op at5 zat te kijken naar het nieuws blijkt dat ik nog een hoop gemist heb.
  Mijn mooiste foto’s kun je nu bekijken op peetur.nl (ik had geen zin om alles online te plaatsen, het waren totaal 354 foto’s)

 3. Wel aardige plaatjes he, voor een ordinaire compact-camera! 😛
  Als ik zo vrij mag zijn om je een tip te geven zou ik je willen aanraden om er eens extra op te letten of je je camera wel recht houdt. Want praktisch al je foto’s staan een tikkie scheef. Het was natuurlijk wel een beetje hectisch en je zit met je blessure, maar toch…
  Als je er even op let ziet het er nog een stuk beter uit.

 4. Ik weet het, maar inderdaad, komt door me schouder en de meeste foto’s zijn uit de losse hand genomen genomen, dus fototoestel boven me hoofd. Mja de foto’s zijn goed, vooral die met het kleine meisje zijn mooi:

 5. Ik weet het, maar inderdaad, komt door me schouder en de meeste foto’s zijn uit de losse hand genomen genomen, dus fototoestel boven me hoofd. Mja de foto’s zijn goed, vooral die met het kleine meisje zijn mooi:

 6. Ja jij wel, jij heb ook maar een simpele camera. En ik ben nie zo thuis met web-log.nl, zoals ik al zei, heb er een hekel aan. Maargoed, al mijn foto’s zijn perfect gelukt, alleen een beetje scheef sommige maar maakt dat wat uit? ik werk nie voor een krant. 😉

 7. ik doe me best om achter zulke dingen te komen maar ook lees ik vaak in de krant wat ik mis. Mail mij je emailadres even, dan kan ik je op de hoogte houden

 8. ik doe me best om achter zulke dingen te komen maar ook lees ik vaak in de krant wat ik mis. Mail mij je emailadres even, dan kan ik je op de hoogte houden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s