Ziek van de AXA.

Meneer van Loon van de AXA wil dat mensen die een leven leiden dat gezondheidsrisico’s met zich meebrengt extra betalen voor de zorgverzekering. Deze heer vindt dat het principe dat bij autoverzekeringen geldt: “Wie onverzekerd autorijdt, moet zelf betalen als hij brokken maakt” ook moet worden toegepast bij zorgverzekeringen. Wij kunnen deze directeur van de AXA gelijk uit de droom helpen: Wie zijn ziektekostenverzekering niet betaalt, en dus onverzekerd rondloopt, krijgt nu ook niets vergoed van de verzekering hoor. Je zou toch verwachten dat de directeur van de AXA niet zo’n onzin zou uitkramen.
En verder vindt Fransamsterdam het een prima idee hoor: Korting voor mensen die met het openbaar vervoer reizen, want dat is veiliger. En mensen die op wintersport gaan dienen natuurlijk een veel hogere premie te betalen. Werklozen hebben weer minder kans op een burn-out dan mensen die werken, dus werkenden moeten weer meer betalen. En mensen die het in hun hoofd halen om te gaan hockeyen dient ook bij voorbaat een poot te worden uitgedraaid. Kortom, het is een ziekmakend idee, heer van Loon. Uw premie zou wel eens verdubbeld kunnen worden.

Een gedachte over “Ziek van de AXA.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s