Livestreams OS.

Bent u al die valse starts, valpartijen en gemiste kansen bij het schaatsen meer dan beu, dan kunt u op deze pagina van de NOS rechtsonder klikken en fijn uw eigen keuze bepalen. Voor vanavond staat nog het nodige curling en ijshockey op het programma. Curling is sowieso al niet om aan te zien en aangezien men vanwege de grote belangstelling voor de streams de kwaliteit al een tandje lager heeft gezet zal het ijshockey ook wel niet te pruimen zijn. Als er beter geschaatst werd was dit allemaal natuurlijk helemaal niet nodig geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Livestreams OS.

Bent u al die valse starts, valpartijen en gemiste kansen bij het schaatsen meer dan beu, dan kunt u op deze pagina van de NOS rechtsonder klikken en fijn uw eigen keuze bepalen. Voor vanavond staat nog het nodige curling en ijshockey op het programma. Curling is sowieso al niet om aan te zien en aangezien men vanwege de grote belangstelling voor de streams de kwaliteit al een tandje lager heeft gezet zal het ijshockey ook wel niet te pruimen zijn. Als er beter geschaatst werd was dit allemaal natuurlijk helemaal niet nodig geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s