Tweepuntnul.web-log.nl

Web-log 2.0 gaat eraan komen. Alleen nog even geduld, om in vertrouwde web-log termen te spreken.
Fransamsterdam gaat dat eens nauwgezet voor u volgen. Zoals u van mij gewend bent zal dat op uiterst kritische wijze gebeuren. Maar wat vooraf wel gezegd dient te worden is dat Frans dankzij web-log het internet op een andere manier is gaan ervaren. In plaats van slechts – veelal doelloos – rond te surfen kon hij op zijn eigen web-log zijn eigen ei kwijt. Dat dat voor web-log niet altijd positief uitpakte doet daar niets aan af. En het feit dat hij hier nog steeds zit te loggen geeft aan dat hij het hier eigenlijk toch wel prettig toeven vindt. Anders had hij wel eieren voor zijn geld gekozen.
Kortom: Vanuit een positieve grondhouding kunt u de bevalling van web-log 2.0 vanaf heden meebeleven op tweepuntnul.web-log.nl

7 gedachten over “Tweepuntnul.web-log.nl

  1. Hallo,
    Ik kwam hier toevallig binnen vallen en ik moet zeggen, ik vind het een mooie weblog, leuke loggies en ik ga hiero zekers nog terug komen. En wat die renovatie betreft van Weblog, dat kunnen we toch wel hebben? Als het maar niet ingewikkeld gaat worden allemaal, want ik ben hiero net een weekie bezig, om alles onder controle te krijgen! Heb mijn Weblog al wel vanaf augustus 2005, maar sinds vorige week heb ik um weer ontdekt πŸ˜€ En nu zoek ik mijn nest op πŸ˜‰ Nog veel succes met deze Weblog.
    Groetjuhs van Edi..

  2. Hoi hoi,
    Was ik weer, heb nu meer tijd om hier rond te koekeloeren dan vanacht πŸ™‚ was wel errug laat, ach jaah en bij mij is inderdaad de Beer los, whahahahahhaaaah. Tot een volgende keer maar weer.
    Groetjuhs van Edi..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s