5 gedachten over “Tafel.

 1. Fransamsterdam zoekt een tafel, daar liep ik tegenaan tijdens een wandeling door de logs.
  Ik herinnerde mij er een gemaakt te hebben tijdens een vakantie in Frankrijk en dacht, ach
  wat ik zet hem hier neer en stuur Frans een koppelingetje.

 2. Jรดh ik dacht eigenlijk dat je foto’s zocht van wat “loglezers” zoal tafels noemen en die dan op je site wilde zetten ( afbeelding opslaan en plakken ) wat mij een leuk idee leek, zo’n tafeltje of wat onder elkaar.
  Maar, goed bedoeld ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

6 gedachten over “Tafel.

 1. Fransamsterdam zoekt een tafel, daar liep ik tegenaan tijdens een wandeling door de logs.
  Ik herinnerde mij er een gemaakt te hebben tijdens een vakantie in Frankrijk en dacht, ach
  wat ik zet hem hier neer en stuur Frans een koppelingetje.

 2. Linkje terug ๐Ÿ˜‰
  Ik reageer hier maar even Yrrah, want dat kan op jouw site niet. De tafel die jij gemaakt hebt is erg functioneel, maar ik verkeer momenteel in het stadium dat ik alleen met functionaliteit geen genoegen neem. Het oog wil ook wat. Mijn ouders hebben zo’n 35 jaar geleden een tafel van schitterend pallisander gekocht maar daar lag altijd een kleedje overheen en die heb ik alleen een enkele keer in al zijn schoonheid gezien als de werkster hem inoliede. Dus ik wil in ieder geval een tafel waarvan je zegt: He, dat is een tafel. En ik moet ook geen tafel hebben om tegenaan te lopen. 8)

 3. Jรดh ik dacht eigenlijk dat je foto’s zocht van wat “loglezers” zoal tafels noemen en die dan op je site wilde zetten ( afbeelding opslaan en plakken ) wat mij een leuk idee leek, zo’n tafeltje of wat onder elkaar.
  Maar, goed bedoeld ๐Ÿ˜‰

 4. Samen met de rode bank, deze blauwe tafel en nog een wit voetenbankje ben je straks helemaal elkaar voor het WK voetbal. Een oranje beertendertje er bij en het leven ziet er ineens veel rooskleuriger eruit. ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s