NS proberen trein op tijd te laten rijden.

Vandaag is het zweten voor de NS-directie en medewerkers. Ze hebben zich het schier onhaalbare ten doel gesteld: Een trein uit Italië op tijd in Zwolle te laten aankomen. Daartoe is op het hoogste niveau overleg gevoerd met de landen waar de trein doorheen rijdt. In Nederland zijn, voor het geval van calamiteiten, alternatieve routes uitgestippeld. Op strategische plaatsen staan treinen klaar om in geval van problemen de reis te kunnen vervolgen en ook wordt er een extra TGV achter de hand gehouden.
Dat is allemaal niet zo slim want iedereen weet dat als er serieuze problemen zijn, de reizigers verder met bussen moeten worden vervoerd, die dan meestal niet beschikbaar zijn. Overigens raadt Frans een ieder dringend af om naar Zwolle toe te gaan, want als er meer dan anderhalve man en een paardenkop op dat station ronddolen zal men ongewijfeld in het kader van de veiligheid geen andere treinen meer op het station toelaten. Dan kunnen ze de boel ook veel makkelijker in goede banen leiden.

4 gedachten over “NS proberen trein op tijd te laten rijden.

  1. Mee eens vrijgezelle man…. Overleg op het hoogste niveau…. Snap dat het bij de NS ook net kinderen worden als het om succesvolle sporters gaat…. Maar hier liggen hun prioriteiten niet…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s