Colorblender.

Er zullen ongetwijfeld een hoop nieuwe web-logs bij gaan komen zodra versie 2.0 van start gaat en als je eigen log is overgezet dan is dat natuurlijk een goed moment om de boel weer eens in een nieuw jasje te steken. Helaas zijn de resultaten van dergelijke noeste arbeid vaak oogverblindend en probeer daarom nu eens te onthouden dat Frans hier een leuke link heeft staan naar de Colorblender Een uiterst verantwoord apparaatje, met behulp waarvan, zo wordt gezegd, zelfs poezenlogs in elkaar zijn geknutseld waar je niet direct een migraine-aanval van krijgt.

3 gedachten over “Colorblender.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Colorblender.

Er zullen ongetwijfeld een hoop nieuwe web-logs bij gaan komen zodra versie 2.0 van start gaat en als je eigen log is overgezet dan is dat natuurlijk een goed moment om de boel weer eens in een nieuw jasje te steken. Helaas zijn de resultaten van dergelijke noeste arbeid vaak oogverblindend en probeer daarom nu eens te onthouden dat Frans hier een leuke link heeft staan naar de Colorblender Een uiterst verantwoord apparaatje, met behulp waarvan, zo wordt gezegd, zelfs poezenlogs in elkaar zijn geknutseld waar je niet direct een migraine-aanval van krijgt.

3 gedachten over “Colorblender.

  1. Als het zooitje wordt omgezet, blijft je weblog dan wel in het huidige uiterlijk te zien? Want hoe vreemd het misschien ook klinkt, ik ben er lang mee bezig geweest om het naar mijn wens te krijgen en heb geen zin om weer een zondag te gaan zitten sleutelen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s