Goed nieuws over Welkomsttekst.

Web-log.nl was gisteren prominent als sponsor aanwezig bij de uitreiking van de Dutch Bloggies. We dienen dit uiteraard te zien in het licht van de doelstelling om, nu de commercialisering van de dienst vorm gaat krijgen, marktleider in Nederland te blijven en deze positie verder te versterken. Joris en Kim waren er ook en Frans heeft natuurlijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog even over de nieuwe Typepad-omgeving van gedachten te wisselen.
Ten opzichte van de Typepad-omgeving zoals die thans voor de testloggers beschikbaar is zullen voor web-log in ieder geval de volgende extra standaard-opties worden gerealiseerd:
-Poll optie.
-W.I.E.-lijstje optie.
-Blogradio optie.
Bovendien, en dat is denk ik buitengewoon goed nieuws, wordt er gewerkt aan een mogelijkheid om de optie voor een welkomsttekst ook toe te voegen, danwel daarvoor een geschikt alternatief te vinden.
Wie een beetje rondkijkt op web-log weet dat velen juist dit deel van hun web-log gebruiken om het geheel een persoonlijk tintje te geven en het maakt de opzet van een onderscheidend web-log aanzienlijk eenvoudiger dan wanneer het laatst geplaatste log altijd de eerste, en dus meeste, aandacht opeist.

5 gedachten over “Goed nieuws over Welkomsttekst.

  1. Als ze van web-log.nl nou gewoon er voor zorgen dat je als alternatief ook de hele site als html code kunt bewerken (zoals dat bij blogger / blogspot het geval is) dan kun je er écht een eigen persoonlijke draai aangeven. Maar jammer genoeg heb ik menig keer die vraag gesteld bij web-log.nl, maar reageren doen ze er niet echt op. Wel jammer. Maargoed. We wachten maar af.

  2. Helemaal niets. Dat zie ik trouwens wel vaker voorkomen. Op de ene site zijn bepaalde dingen betaald, terwijl je die op een andere gratis erbij krijgt.
    Het is nog sterker, je kan bij het maken van je log voor een template kiezen, of je kunt er met je ellebogen induiken en gaan HTML-en. Het is niet net zoals bij web-log, dat je een template kunt kiezen, en als je de template wil aanpassen, dat je dat via een door web-log gemaakt interface wat dingen aan kan passen. Als je de templates goed vindt (zijn er een stuk of 10á 20 meen ik dus keus zat) is er niets aan de hand, wil je het wat anders dan is het wel handig om iets als dreamweaver ofzo erbij te pakken en dan in html de boel te veranderen. Voor mij werkt het echt super fijn.

  3. Tja, waarom ergens geld voor betalen als het ergens anders gratis kan…? Lijkt me een beetje onzinnnig. Toch? Nu weet ik niet wat er allemaal mogelijk gaat worden, maar ik heb nu al een donker bruin vermoeden dat ik daar niet genoeg mee uit de voeten kan… Nu ben ik vrij om te doen en laten wat ik wil en me toch aan een log structuur houdende.. Want dat argument dat ze steeds aandroegen over het moet geen website worden, tja, dat kan ook nooit want je zal er toch altijd logjes in kwijt willen…maargoed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s