Eclipsreis KRAS-reizen met Onur Air.

Deelnemers aan de door Wil Carton en KRAS-Reizen georganiseerde eclips-reis naar de zonsverduistering in Turkije eind maart, hebben vandaag te horen gekregen dat KRAS-reizen in verband met onderhoud aan de vliegtuigen van Inter Airlines, waar KRAS normaal mee vliegt, waarschijnlijk gebruik zal maken van ONUR AIR. Deze maatschappij heeft in 2005 (of was het nou 2004?) van de Rijks Luchtvaartdienst tijdelijk een startverbod opgelegd gekregen. Onder de deelnemers aan de reis is inmiddels zeer grote onrust ontstaan. Twee gezinnen hebben reeds geannuleerd en een groep andere reizigers overweegt juridische stappen. Het laatst (bekende) incident met een toestel van Onur Air vond plaats op 26 februari jl., nog geen drie weken geleden.
.

2 gedachten over “Eclipsreis KRAS-reizen met Onur Air.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s