Uitslag Poll en nieuwe Poll.

We hebben weer zo’n 100 stemmen op de poll en de uitslag is als volgt:

Zou u er een klein bedrag voor over hebben om uw web-log reclamevrij te houden?
56.1% : Nee
27.6% : Alleen als het eenmalig is
16.3% : Ja.

Het is duidelijk dat slechts weinigen gecharmeerd zijn van reclame op hun web-log en 43.9 % is bereid om in de buidel te tasten om zijn of haar web-log reclamevrij te houden. Dat wordt voor het web-log team nog lastig om er een prijskaartje aan te hangen, maar het is een potentiële inkomstenbron, hoewel het natuurlijk ook wel een beetje een spagaat is: Deels je geld uit reclame halen en anderzijds het geld halen bij mensen die je laat betalen omdat je niet aan ze kan verdienen omdat ze geen reclame willen. Opvallend is wel dat de laatste dagen het aantal mensen dat niet bereid is om te betalen is toegenomen. Wellicht dat dit te maken heeft met algemene onlustgevoelens naar aanleiding van de publicatie van de prijzen voor de betaalde abonnementen.

Tijd voor een nieuwe poll. U kunt hier lezen wat de nieuwe abonnementsvormen worden van web-log en in de Poll kunt u aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat.

4 gedachten over “Uitslag Poll en nieuwe Poll.

  1. Ik wacht het allemaal maar rustig af.
    Betalen doe ik niet. Schoolbank was voorheen ook leuk. Maar nu moet je voor elk wissewasje geld neer tellen en is de aardigheid er af. Een paar euro’s hier en een paar euro’s daar, tel je het op loopt het snel uit de hand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s