Groeten uýt Turkýje.

Vanuýt een zonovergoten terras aan de Mýddellandse Zee doet Frans u allemaal de hartelýjke groeten. De vlucht met Onur Aýr verlýep voorspoedýg en geheel zonder ýncýdenten. Het eten ýn het hotel ýs uýtstekend. De eerste dýe daarover klaagt laat ýk hoogstpersoonlýjk het zwembad leeghozen. Het prýjsnýveau hýer daar ben ýk nog nýet helemaal achter want alles ýn het hotel ýs gratýs. Vandaag naar Sýde geweest, daar zýt ýk nu ýn een ýnternetcafe. We hadden vandaag een vrýje dag dus daar was even týjd voor. Morgen hebben we de eerste excursýe. Zometeen gaat Frans weer terug rýchtýng het hotel, een kýlometer of 20 hýervandaan, om het eten te bekýjken en daarna gaan we maar eens naar de dýsco, want daar was gýsteren ýedereen te veel voor geradbraakt. Het ýs al met al toch nog een flýnk stukje reýzen. Mocht ýk de komende dagen geen ýnternetcafe meer tegenkomen dan blýjft het even stýl.

Een gedachte over “Groeten uýt Turkýje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s