Movie eclips 29 march 2006 diamond ring.

Het fotograferen en filmen van de eclips heeft Frans grotendeels overgelaten aan lieden die daar veel betere voorbereidingen voor hadden getroffen. Zijn eigen filmpje wordt dan ook gekenmerkt door een gebrek aan statief, het op de lens laten zitten van het UV-filter wat tot ongekende reflecties leidde, een heftige overstraling van het beeld wat resulteerde in een brede verticale streep die het beeld nagenoeg vulde en zo kan Frans nog wel even doorgaan. Toch staat op dit filmpje van ongeveer 55 seconden aan het einde de diamond ring er aardig op, en dat was de reden om geen foto’s te maken maar te filmen, want het moment is te kort om lekker relaxed plaatjes te schieten. Voor wie het toch wil zien, het is ongeveer 30MB en .mov format, dus u heeft Quick-time nodig. En anders maar tot in China. klik (Niet bepaald SFW ! )
Nog even voor de technici: Gefilmd met een Panasonic FZ-20 op 72=432mm uit de hand, automatische belichting, professioneler kan haast niet

2 gedachten over “Movie eclips 29 march 2006 diamond ring.

  1. Daar was het ook om te doen, ik durfde niet het risico te lopen dat te missen, en ik weet ook niet hoe ik zo’n filmpje inkort, dus jullei hebben maar allemaal lekker even geduld voordat het hoogtepunt komt. 😛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s