Web-log.nl onbetrouwbaar.

Het is nu 20.30 uur, mijn web-log zou al een half uur lang niet meer bereikbaar moeten zijn en door een éénogig ogende half slapende Joris gadegeslagen moeten worden in de testmode in de nieuwe omgeving. Maar uiteraard niets van dat alles. Nieuwe logjes kunnen nog gewoon worden geplaatst en wederom is web-log.nl alleen goed in waar het altijd goed in geweest is: Onbetrouwbare berichten over zichzelf de wereld in helpen. Wat mij betreft zijn ze daar Meester in.

10 gedachten over “Web-log.nl onbetrouwbaar.

  1. @Huismusje: Ach ja, ik ben een weegschaal. Als iets me niet zint loop ik snel te klagen maar als er iets leuks is vier ik al snel een feestje. Dat zal wel niet meer veranderen vrees ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s