Eerste indruk.

De verhuizing is een feit en de eerste indruk van Frans is dat het web-log team zich aardig heeft uitgesloofd om het uiterlijk van web-log 1.0 in de nieuwe versie zoveel mogelijk te behouden. De welkomsttekst en de zijkolom zijn vrij aardig overgezet, en dat heeft ongetwijfeld de nodige hoofdbrekens gekost.

Vanavond komen de details wel aan bod, maar voorlopig houden we het er op dat het in ieder geval niet tegenvalt. Laten we zeggen: Het had erger gekund. En dan is voor een oordeel van Frans al behoorlijk positief. 🙂

4 gedachten over “Eerste indruk.

  1. Ik zit nog niet zo te wachten op die 2.0, maar succes met testen en evalueren ;)(er ging iets mis bij mijn vorige reactie geloof ik 😕
    Waarom email adres verplicht?…

  2. Maar nu ben ik het zat Michiel. Ik heb vanavond 7x een kwartier naar mijn scherm zitten kijken om een wijziging door te voeren, en mijn logjes van gisteren vallen nu al onherroepelijk van deze pagina af. Zo wenst Fransamsterdam niet te loggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s