Eerste problemen opgelost.

Een bijna ontroostbaar meisje trof Frans vanavond aan op het web-log. Zij is direct afgevoerd naar het TOF en daar zijn we de problemen wat gaan inventariseren. Meisje bleek hartstikke vet. Al haar tekst was vet. Wat we ook aan instellingen en parameters veranderden haar tekst bleef vet. Ten einde raad Joris om hulp gevraagd. Nee, dat is niet vet maar soms kom je er gewoon niet meer uit. En zowaar, Joris bleek redder in nood, en omdat het wellicht ook voor anderen een hulp in netelige toestanden kan zijn het relevante deel van het bericht: Zo te zien heb je in je Typelist ‘Advertenties’ een fout gemaakt. Daarinstaat <b>Meisjes Slijterij<br/> maar dit moet zijn <b>MeisjesSlijterij</b> Door die <br/> ipv </b> blijft alles daarna vetgedrukt staan.

(Dit ben ik weer, Frans) Ik kan nu overigens net zo vaak op einde citaat drukken als ik wil, maar mijn gewone letters komen niet meer terug. Het gaat er maar om dat u weet dat je dus door een foutje in een typelist de rest van je hele log kan verzieken.

3 gedachten over “Eerste problemen opgelost.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s