Grootste irritaties.

 • Niet meer dan 10 logjes op de frontpage mogelijk. Dit lijkt de belangrijkste reden te worden om dit frobelclubje zo snel mogelijk te verlaten.
 • Elke infantiele wijziging van je web-log moet geherpubliceerd worden en dan zit je als je al een tijdje logt al gauw een kwartiertje naar je scherm te staren. Welke mongolide idioot heeft dit belachelijke programma in elkaar geflanst? We leven toch in het computertijdperk? En dan wordt alles serieel geupgrade? Laat me niet lachen.
 • Het ziet er niet uit.

7 gedachten over “Grootste irritaties.

 1. Gatverdarrie Frans, het lijkt me een heel gekloot die nieuwe layout. Ben je blij dat je de hele handel voormekaar hebt… krijg je dit.
  Wat mij opvalt is dat het plaatje van Fokke en Sukke er niet op past. Is deze kolom nu smaller dan 410 pixels of moet jij nog het nodige freubelwerk verrichten?
  Ik geloof niet dat ik er echt op zit te wachten, maar ja.
  Uiteraard houd ik het Intro-abonnement aan, om even op je Poll te reageren. Ben daar besodemieterd om ook nog te gaan betalen zeker!
  En als het me helemaal niet bevalt stap ik over naar Punt of zo. Alhoewel dat ook nog wel heel onduidelijk overkomt.
  Jeesus, al dat werk wat in al die logs zit…
  Laat ik het beste er maar van hopen.
  Veel succes verder met je leuke site.
  Groetjes, Yvy

 2. Inderdaad doen alle links in mijn menu het ook niet meer. Daar kwam ik gister achter toen iemand mij melde dat mijn gastenboek niet meer werkte ! En als je vragen hebt krijg je geen antwoord, mail aan de helpdesk komt terug.Denk dat ze zelf niet weten wat ze moeten antwoorden. Niets van wat ze beloofd hebben komt uit. Er zou niets veranderen en alleen beter worden ? Gelul !! Maar wij zitten er mooi mee.
  frobelclubje is wel een leuk woord ja !
  Ik wil mijn oude weblog terug…. 😦

 3. @Ivy: je kunt voor de hoofdkolom kiezen uit 300, 400 of 500 pix. Ik kies dus voor 500, maar soms als ik iets anders verander, lijkt het wel alsof voor andere functies de default waarden weer terugkomen. Maar dat kan ook aan mij liggen, dat ik gewoon iets niet helemaal goed doe, dus daar klaag ik nog maar niet over. 🙂

 4. Volgens mij zouden we trouwens ook fransamsterdam.weblog.nl krijgen in plaats van met dat streepje ertussen. Weet jij daar iets over?

 5. Hallo Frans,
  je eerste bevindingen zijn gelukkig snel op te lossen:
  * Niet meer dan 10 logjes op de frontpage mogelijk. Dit lijkt de belangrijkste reden te worden om dit frobelclubje zo snel mogelijk te verlaten.
  >> Dit is inderdaad een bug. Je kunt het namelijk eenvoudig instellen via Weblogs – Conigureren – Voorkeuren. Je weblog laat het echter nog niet zien. Wordt aan gewerkt.
  * Elke infantiele wijziging van je web-log moet geherpubliceerd worden en dan zit je als je al een tijdje logt al gauw een kwartiertje naar je scherm te staren.
  >> In het publiceerscherm kun je kiezen wat je wilt publiceren. Je kunt dan gewoon kiezen voor index publiceren en het is o klaar.
  * Het ziet er niet uit.
  Daar kun je van alles aan doen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s